Mind, People, Lifestyle

Marius Iftimie este administratorul si autorul principal al blogului Psihopedia, licentiat in Psihologie, absolvent al unui Master de Consiliere Educationala si al unui program de formare in Psihoterapie Adleriana, recunoscute de Colegiul Psihologilor, Federatia Romana de Psihoterapie si Ministerul Educatiei. Contact: teleologia@yahoo.com

sâmbătă, 13 decembrie 2014

Revelionul Viselor

Am fost in 2014 impreuna si am mers pe urmele viselor noastre. Le-am vanat si le-am inteles mesajele cele mai ermetice. Va invit sa ramanem impreuna la un revelion - workshop cu si despre visurile noastre, in doua evenimente ce vor avea loc in Bucuresti si in Brasov.




Am visat tot anul iar acum, la pragul dintre ani, ne-am gandit sa va invitam la un eveniment special. Vom alcatui un grup temerar, care va calatori in Disneyland – locul cu dorinte secrete si tuneluri ce te infioara, adica in lumea imaginatiei noastre nocturne dar, de ce nu, si diurne. Aici vom acorda atentie visurilor noastre din timpul somnului sau de peste zi, ne vom acorda atentie noua insine si lumilor noastre speciale.

Dictionarele de vise poate ca v-au oferit iluzia intelegerii viselor. Noi nu vom strivi corola de minuni a viselor si vom permite misterelor sa existe si sa ne provoace la si mai multe eforturi de cunoastere.

Privite uneori ca revelatii divine, alteori ca forma de arta, visurile au constituit intotdeauna un mister si poate sunteti curiosi ce spun ceilalti despre visurile lor. De asemenea, speram sa fiti curiosi ce au crezut anticii, medievalii si ce cred despre visuri contemporanii nostri, care au abordat visurile dintr-un punct de vedere stiintific.

Suntem convinsi ca ai si tu macar un vis, pe care l-ai pastrat in memorie fara sa vrei, inca din copilarie sau adolescenta, sau poate ca este un vis recent pe care iti doresti sa il intelegi. Visele sunt ermetice, frapant de frumoase, ori teribil de apasatoare, au un limbaj al codurilor, pe care am vrea sa il ignoram, tocmai fiindca ne este inaccesibil. Dar ar fi pacat.

Daca veti fi destul de curajosi sa va alaturati grupului nostru, va promitem o atmosfera cordiala, enigme onirice deslusite cu succes, amintiri dintre cele mai placute si prieteni la fel de profunzi si visatori ca si voi.

Pentru inscrieri va astept in primul rand la adresa de mail teleologia@yahoo.com, dar si la numarul de telefon 0724 850 564.

Evenimentul va avea loc

• in Bucuresti, Sambata 20 Decembrie 2014
• in Brasov, Sambata 27 Decembrie 2014.

Multumiri doamnei psihoterapeut Luminita Codrescu care a facut posibil acest eveniment in Bucuresti si doamnei psihoterapeut Anca Opris, care a facut posibil acest eveniment in Brasov.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu