Mind, People, Lifestyle

Marius Iftimie este administratorul si autorul principal al blogului Psihopedia, licentiat in Psihologie, absolvent al unui Master de Consiliere Educationala si al unui program de formare in Psihoterapie Adleriana, recunoscute de Colegiul Psihologilor, Federatia Romana de Psihoterapie si Ministerul Educatiei. Contact: teleologia@yahoo.com

vineri, 12 ianuarie 2018

Testarea Pedofiliei

In intampinarea preocuparilor societatii privind posibilitatea, prin testare psihologica, de a identifica pedofilia sau alte tulburari cu un caracter psihopatologic la personalul din cadrul ministerelor sau a altor institutii de notorietate si prestigiu, Psihopedia publica scrisoarea semnata de Daniel David, presedintele Asociatiei Psihologilor din Romania.




Am considerat ca si revista Psihopedia poate sa faca ceva pentru a clarifica aspectele care ne preocupa si, inainte de a scrie propriul articol pe aceasta tema, am primit aceasta scrisoare care sintetizeaza intr-un mod cat se poate de la obiect ceea ce este de spus in legatura cu posibilitatea de a descoperi tendintele psihopatologice la cei care sunt incadrati in munca la ministerul de interne si nu numai. Iata deci scrisoarea pe care am primit-o la adresa teleologia@yahoo.com, listata si pe situl Colegiului Psihologilor din Romania, cu specificatia "pentru publicare imediata" si semnata de prof. univ. dr. Daniel David.












(1) Imaginea Snapshot, de Marius DeWolf, via Flikr, sub licenta CC BY-SA 2.0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu