Mind, People, Lifestyle

Marius Iftimie este administratorul si autorul principal al blogului Psihopedia, psiholog, membru al Colegiului Psihologilor din Romania, consilier educational si psihoterapeut. E-mail: teleologia@yahoo.com

Evenimente

Decembrie 2015

A avut loc a 2-a editie din ciclul de workshopuri pe care le tin in luna Decembrie impreuna cu psihoterapeut Luminita Codrescu la Bucuresti. Numele evenimentului: "ImPRO Intimitate" De aceasta data, intr-un cadru foarte elegant si pitoresc, la "ceainaria roz" Santhe (str. Lipsacani, nr 104) am largit tematica si am abordat, cu mult curaj, domeniul relatiilor intime. S-au spus o multime de secrete ale relatiilor reusite, ne-am exersat abilitatile de inter-relationare si am folosit tehnici de art-terapie, lucru care a facut seara cu adevarat speciala. Va exista si editia a 3-a? Abia astept! Oare cu ce tema vom veni?

Octombrie 2015Octombrie 2015 - Iulie 2016


Intalnirea cu Visele. Incepem un nou sezon de lucru cu visele, dar mai ales cu sufletele, pe situl Psihoterapie.net. Sedintele se tin online, in fiecare Luni seara, incepand de la ora 21. Daca enigmele pe care vi le adreseaza inconstientul va bulverseaza si va dau de gandit, va astept sa ne gandim impreuna la ele, cu mult folos, veti vedea! Pentru a putea sa vorbim, va rog sa va logati pe situl sus amintit si sa ii adresati un mesaj privat administratorului sitului Psihoterapie.net, domnul psihoterapeut Dorin Victor Vasile.

Psihoterapie.net

Chatul Psihoterapie.net

Orarul chatului Psihoterapie.net

Mesaj privat pentru Victor


Accesul pe site si consilierea psihologica pe chat sunt gratuite.Septembrie 2015 "Poiana cu Vise". Un eveniment cu si despre vise. Mi-am petrecut ziua cu unii dintre cei mai inteligenti tineri din orasul meu -- toti patru elevi in clasa XII la cateva licee de prestigiu din Brasov. Mi-au incarcat bateriile cu energie si visele cu entuziasm. Ei m-au invatat ce inseamna sa razi din toata inima si sa ai standarde iar eu i-am invatat sa creada in sine, in visele lor si in viata. Multumesc! Greu de uitat o zi ca aceasta! 

Decembrie 2014


Primul eveniment pe care l-am organizat impreuna cu psihoterapeut Luminita Codrescu, cu numele Revelionul Viselor s-a tinut la Bucuresti, in perioada sarbatorilor de iarna ale anului 2014. Au participat, in afara de organizatori, 4 participanti care au avut prilejul sa aprofundeze tematica visurilor, istoria interpretarii visurilor, visurile ca forma de arta si mijloc de auto-cunoastere, legatura dintre visuri si personalitate, regasindu-se in visurile lor pe sine, cu punctele lor vulnerabile si calitatile cele mai proeminente, dar pastrand o urma de mister cuvenita unui subiect atat de ermetic. Atmosfera a fost deosebita iar amintirile ramase, pe masura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu